Tuesday, 8 November 2011

StrikkeJeg har begynt å strikke og kan ikke stoppe..... 
Jeg strikker en vest i et utrolig deilig garn som består av; 65% ull og 35% alpakka. -Denne skal varme meg igjennom vinteren. 

Ser ikke bort i fra at det kan vanker noen hjemmestrikkede julegaver i år.

5 comments:

 1. Hvis man først begynner å strikke, så blir man hekta :) Det har jeg blitt også :) Det er noen år siden jeg først begynte, og det går litt opp og ned... men nå er strikk virkelig i tiden, og da er det greit å ha noen strikkekunskaper ;)

  Gleder meg til å se mer strikk fra deg :)

  lilja

  ReplyDelete
 2. Ja, Lilja, om noen få dager skal du få se vesten ferdig.... Deretter tenker jeg at det blir pulsvarmere til smått og stort i julegave.... Fort og enkelt:-)

  Klem Tove

  ReplyDelete
 3. Jeg kjøpte nylig en fantastisk hals i alpakka. Den var både totrådig og dobbeltstrikket, så jeg tror den genererer varme helt av seg selv! Jeg har strikket veldig mye, men nå tåler jeg det dessverre ikke lenger. Da måtte jeg slutte å dille på data så mye i alle fall! Men det er utrolig kjekt

  ReplyDelete
 4. Hei!
  Er på jakt etter en fin vest oppskrift, hvor har du funnet din :-)?

  ReplyDelete
 5. Hei til deg som er anonym.... Vesten kan du se ferdig i siste innlegg. Der får du også en oppskrift (i bildeform). Da jeg har laget mønsteret selv har jeg ingen andre oppskrift å gi deg :-)

  Klem Tove

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.