Tuesday, 22 January 2013

Øyeblikk nr 237 - Raushetens tid

Et spennende møte i dag med Kathrine Aspaas som har skrevet boken "Raushetens tid".  Hun har virkelig satt ord på noe veldig viktig; tillitens og åpenhetens kunst. Det å være sårbar uten å søke ly i offerrollen. Det å være raus med sine omgivelser.

Jeg er så inderlig glad for at så mange følger prosjektet mitt "the moment 365" og deler sine øyeblikk. Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere alle at jeg med stor takknemlighet og glede bruker litt tid hver dag for å dele vakre bilder. Hvorfor? Fordi jeg tror så inderlig på at raushet er viktig.  Og ja, jeg har blitt et lykkeligere menneske. Så enkelt!4 comments:

 1. Det er et utrolig nydelig prosjekt du holder på med. På denne måten kan vi bli flinkere til å se hvor mange "moments" alle sammen egentlig har iløpet av en dag. Det er bare ikke alltid like lett for alle å se dette..men de er der for det :-) Vi må være mer RAUS med oss selv og de rundt oss :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk skjønneste Anneli. Du ER en vakker og raus venninne!!!

   Delete
 2. Du lyser av godhet og raushet du Tove! Det er lett aa merke, baade i moete med deg og i kunsten du lager.
  Jeg deler ditt syn paa aa dele, med aapne armer. "Det kommer intet i en lukket haand", sa min bestefar. Han var et raust menneske, og et forbilde for meg.
  Det er saa uendelig mange maater aa gi noe av seg selv paa, baade smaatt og stort.

  Synes prosjektet ditt er saa flott!

  Stor klem fra Spania, hvor jeg besoeker studentene mine (derav mangel paa ae, oe og aa).
  Varm og raus klem,
  Anette Willemine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk snilleste Anette for uendelig vakre ord. Det varmet mitt hjerte. Gleder meg til vårt neste møte:-) Kos deg med dine i Spania.

   Klem Tove

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.