Wednesday, 5 February 2014

Inspirert i New YorkIngen trender skapes i Norge, heller ikke i storbyene Stockholm eller København. I følge sveriges fremste trendforsker; Stefan Nilsson (www.trendstefan.se), må man til Londan, Paris, Milano eller New York for å finne de nye trendene. Her skapes trender som vi i Skandinavia etterhvert fanger opp. 

Derfor dro jeg til New York i helgen for å la meg inspirere av en pulserende storby som aldri sover. En by jeg har vært i mange ganger før.

Og jeg ble sååååå inspirert!!!

Jeg hadde to mål for turen min. Jeg skulle fotografere storbyliv for et helt konkret prosjekt jeg jobber med, (litt hemmelig enda så ingen navn nevnes). Samtidig ønsket jeg å finne inspirasjon til en ny separat utstilling jeg planlegger i september i år. Jeg lover å fortelle mer om begge prosjektene etterhvert.

Med meg på turen hadde jeg min trofaste modell og uendelig gode venninne; Anneli. Henne vil jeg presentere i et eget blogginlegg etterhvert.………….
Trappen. 

Tidlig vår i luften.

Leopard jakke (vintage). 

Canon D5 Mark II

3 comments:

 1. Digger, digger, digger!!!! :D

  Jeg var i NY i våres med venninner og hadde en dag alene på utflukt i byen. Med kamera over skulderen og hodet fult av fototanker vandret jeg avgårde. Vips var jeg langt utenfor allfarvei og følte meg veldig utrygg. Det toppet seg når lugubre typer trakk ut på fortauet fra verksteder og bilvask og begynte å rope etter meg; "Hey, babe. How are you?" Jeg ble brått glad for at jeg var iført praktiske joggesko som gjorde det lett å få fart på beina ;)

  Moralen er "legg aldri ut på tur alene!"

  Gleder meg til å følge med videre! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kjære Beate,

   Huff…. ingen god opplevelse. Nei, lurt å være litt på vakt. Jeg storkoser meg i Soho;-)

   Takk for fine ord.

   Klem Tove

   Delete
 2. Sååå herlig! Jeg elsker å reise, men har aldri vært i New York - det er snart på tide! Nå er jeg på farten til Stockholm, derfra skal jeg hente hjem masse inspirasjon, både fra byen og møbelmessen :) Ønsker deg en fortsatt finfin uke!

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.