Foto: Galleri Tove
En deilig lukt brer seg i huset når hasselnøttene ristes i ovnen. For ingen jul uten disse små godbitene.
Mammas hasselnøtter:
1-2 pk hasselnøtter
Ristes i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter. Her er det viktig å følge med, for nøttene skal miste skallet men ikke bli for brent. Fjern skallet.
Smelt ca. 2 plater mørk kokesjokolade og en liten bit delfiafett.
Bland alt sammen og fyll sjokoladetrukne hasselnøtter i små konfektformer.
Settes til avkjøling og oppbevares tørt i kakeboks.
mmm...
Vakkert, og såg skikkelig godt ut!
ReplyDeleteTa for at du deler oppskrift :)
Så vakre bilder, som vanlig, selvfølgelig! Og for en enkel og helt sikkert veldig god oppskrift. Jeg har lyst til å prøve den ut
ReplyDeleteNammis :) Dette er noe for min gane - nøtter + sjokolade ;)
ReplyDeleteTakk for oppskrift !
Klem fra Janne
Nydelige bilder og sikkert like nydelig smak :)
ReplyDelete