Thursday 8 December 2011

Roasted chestnuts



Foto: Galleri Tove

En deilig lukt brer seg i huset når hasselnøttene ristes i ovnen. For ingen jul uten disse små godbitene. 

Mammas hasselnøtter:

1-2 pk hasselnøtter
Ristes i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter. Her er det viktig å følge med, for nøttene skal miste skallet men ikke bli for brent. Fjern skallet.
Smelt ca. 2 plater mørk kokesjokolade og en liten bit delfiafett.
Bland alt sammen og fyll sjokoladetrukne hasselnøtter i små konfektformer.
Settes til avkjøling og oppbevares tørt i kakeboks.

mmm...

4 comments:

  1. Vakkert, og såg skikkelig godt ut!
    Ta for at du deler oppskrift :)

    ReplyDelete
  2. Så vakre bilder, som vanlig, selvfølgelig! Og for en enkel og helt sikkert veldig god oppskrift. Jeg har lyst til å prøve den ut

    ReplyDelete
  3. Nammis :) Dette er noe for min gane - nøtter + sjokolade ;)
    Takk for oppskrift !

    Klem fra Janne

    ReplyDelete
  4. Nydelige bilder og sikkert like nydelig smak :)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.